Gras maaien op het Fantasia festival te Hamme

Gras onderhoud op het Fantasia festival te Hamme

Advanced Greencare, de vertrouwde en ervaren partner voor het onderhouden van festivalterreinen, was ook dit jaar op Fantasia Festival in Hamme aanwezig zijn. Met hun specialistische kennis op het gebied van duurzaam terreinbeheer en oog voor detail, bieden zij een unieke en onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers.

Door onze professionele aanpak wordt ervoor gezorgd dat het festivalterrein er altijd piekfijn uitziet en dat de bezoekers zich volledig kunnen concentreren op het genieten van de optredens en activiteiten. Zo wordt Fantasia Festival een onvergetelijk evenement waar alles tot in de puntjes verzorgd is. 

Onderhoud van je gazon.

Advance Greencare biedt deskundige gazononderhoudsdiensten aan om uw gras of terrein weelderig, gezond en levendig te houden. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw gazon, sportveld of festivalweide er het hele jaar door op zijn best uitziet.

Gras maaien Fantasiafestival in Hamme

Maaien

Een waterpasserend vijfhoekig betonelement met een voeg van 6mm uit beton, dat zijn eigen plaats heeft ingenomen naast regulier vierkant en rechthoekig straatwerk.

Gras maaien Fantasiafestival in Hamme

Grindgazon

Grindgazon is een zeer interessant en goedkoop alternatief voor ‘groene’ rijwegen, brandwegen of grasparkings. Het is een substraat op basis van zwarte teelaarde, split, compost en gebakken kleikorrels.

Gras maaien Fantasiafestival in Hamme

Groendak

Een groendak met diverse beplanting biedt tal van voordelen: langere levensduur van de dakbedekking, koelere ruimtes in de zomer en een prachtig uiterlijk.

Volgend project ->