Bij Advance Greencare zijn we toegewijd aan het leveren van planten van de beste kwaliteit voor onze klanten.

Aanplantingen

Aanplantingen

Ons deskundige team zorgt ervoor dat uw planten niet alleen mooi zijn, maar ook gezond dankzij onze optimale bodemverbetering strategieën, doordachte plantenselectie en zorgvuldige uitvoering van het plantproces.

We zijn toegewijd om te voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van individuele klanten, of het nu gaat om elegante en rustige planten voor privétuinen of het creëren van prachtige bedrijfslandschappen die bezoekers aantrekken en indruk maken.

Bij Advance Greencare geloven we dat elk plantproject hetzelfde niveau van aandacht en zorg verdient. 

tuinaanleg en tuinonderhoud | Advance Greencare | Hamme
tuinaanleg en Tuinaanleg - aanplantingen
Aanplantingen te Lokeren

Waarom kiezen voor Advance Greencare

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Welk soort aanplantigen doen jullie?

Bij Advance Greencare hebben we als belangrijkste prioriteit het aanleggen en onderhouden van verschillende natuurlijke planten, zoals bomen, struiken, gras, bloeiende planten en groenblijvende planten. We installeren en onderhouden ook groene daken, muurbeplanting en verticale tuinen.

Ons team heeft ervaring met het werken in stedelijke groene ruimtes en we richten ons op het gebruik van ecologisch verantwoorde methoden in al onze projecten.

Naast ons streven naar milieuvriendelijkheid, hebben we als doel om te voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten, door een visueel aantrekkelijk en onderhoudsarm eindresultaat te leveren.

Onze uitgebreide aanpak van groenonderhoud stelt ons in staat om mooie en duurzame buitenruimtes te creëren die de schoonheid en het plezier van elke eigendom verbeteren.

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waar komen jullie planten vandaan?

Gedurende de jaren hebben we zorgvuldig geselecteerde kwekerijen gekozen die ons consequent voorzien van topkwaliteit planten voor onze aanplantingen. Onze positieve en betrouwbare relatie met hen is iets wat we waarderen en koesteren.

We zijn er trots op een breed scala aan planten aan te bieden, van de kleinste kruiden tot de grootste bomen, allemaal rechtstreeks afkomstig van onze vertrouwde kwekerijen.

Geen enkele soort of maat is ons onbekend, waardoor we kunnen voldoen aan alle unieke behoeften en voorkeuren van onze klanten. 

Snoeiwerken in Hamme

Aanplantingen

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be