Totaalprojecten

Totaalprojecten

In een totaalproject zorgt Advance Greencare voor de coördinatie en uitvoering van alle werken van begin tot einde van het project. Op die manier vermijdt u nodeloos tijdverlies tussen de uitvoering van werken door verschillende aannemers.

Met onze jarenlange ervaring met totaalprojecten zorgen wij voor een vlot verloop en een tijdige aflevering van een eindresultaat dat gezien mag worden.

De perfecte tuinaannemer voor het totaalproject!

Door te kiezen voor een totaalproject verliest u geen tijd tussen de uitvoering van de werken van het aanleggen van uw tuin door verschillende tuinaannemers. Niet alleen zijn onze tuinaannemers gespecialiseerd in de aanleg van tuinen, ze hebben ook een grote liefde voor het vak. Bovendien gaan wij steeds de uitdaging aan om in een zo kort mogelijke tijdspanne te zorgen voor een mooi en kwaliteitsvol eindresultaat.

Een offerte voor het aanleggen van uw tuin!

Bij Advance Greencare bieden wij u een vrijblijvende offerte aan voor een totaalproject. Bent u benieuwd naar de kost van de perfecte tuinaannemer? Vraag dan een gratis offerte aan. Wilt u graag een sneller antwoord? Contacteer ons dan hier!

Wat gebeurt er met uw tuin na het totaalproject? 

Na het uitvoeren van het totaalproject en het aanleggen van uw nieuwe tuin, hoeft onze samenwerking niet te eindigen. Ook voor het verder onderhoud kunt u rekenen op onze vakmensen. Zo blijft uw tuin er na verloop van tijd even mooi uitzien als in het begin! Wij staan klaar voor het snoeien van hagen tot het bestrijden van onkruid. 

Tuinplannen?