Tuinafsluitingen en poorten

Tuinafsluitingen en poorten

Bent u van plan om uw tuin af te schermen en zoekt u iemand om uw tuinafsluiting of  tuinpoort te plaatsen? Dan bent u bij Advance Greencare aan het juiste adres! Wij  plaatsen uw tuinafsluiting of -poort met de grootste precisie, om het even of deze standaardafmetingen heeft of op maat gemaakt is.

Bij Advance Greencare bent u verzekerd van echt vakmanschap en een perfecte afwerking! Voor het professioneel plaatsen van poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in standaardafmetingen als op maat voor u gemaakt zorgen wij steeds voor een perfecte afwerking. U kan elk type poort door onze vakmensen laten plaatsen : modern of klassiek, in hout, staal of staal met houtinleg.

Automatisatie van uw poort behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook kleinere poortjes en poorten voor draadafsluitingen vindt u in ons ruime assortiment. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij naar ieders wens en budget voor een eindresultaat dat mag gezien worden.

Welke tuinafsluitingen en -poorten plaatsen jullie?

afsluitingen en poorten

Het is belangrijk om de juiste tuinafsluiting of poort te kiezen om uw tuin op de gewenste manier af te schermen of af te bakenen. Kies voor een houten tuinafsluiting, omheining of poort voor een klassieke en zachte uitstraling in je tuin. Liever een modernere uitstraling? Kies dan voor een metalen poort of een metalen tuinafsluiting rondom je tuin. Wilt u uw tuin niet volledig afschermen? Kies dan voor een draadafsluiting. Ook geautomatiseerde poorten vallen binnen ons specialisatiegebied!

Een vakman voor het plaatsen van houten en metalen poorten!

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij naar ieders wens en budget voor tuinafsluitingen en poorten die gezien mogen worden. Onze vakmannen vinden iedere nieuwe klus even belangrijk als de vorige. Ze doen er alles aan om het totaalplaatje in uw tuin te laten kloppen. Onze experts hebben onder meer ervaring met het plaatsen van houten poorten, metalen poorten, houten tuinafsluitingen en draadafsluitingen.

Een offerte voor het plaatsen van uw tuinafsluiting of tuinpoort!

Bij Advance Greencare kunt u een vrijblijvende offerte krijgen voor het plaatsen van uw houten of metalen tuinafsluitingen en tuinpoorten. Zo’n offerte aanvragen doet u via ons contactformulier. Wilt u graag direct een antwoord? Contacteer ons dan telefonisch tijdens onze kantooruren of stuur ons een mailtje.

Tuinplannen?