Advance Greencare is de vakman die je nodig hebt voor het aanleggen van het perfecte gazon.

Gazonaanleg

Gazonaanleg door graszoden of zaaien

Advance Greencare is de vakman die je nodig hebt voor het aanleggen van het perfecte gazon. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van gazonaanleg, zorgt het team van Advance Greencare voor een prachtige, groene en gezonde tuin waar je jarenlang van kunt genieten. Het bedrijf werkt alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. 

Wij bieden namelijk betaalbare en op maat gemaakte oplossingen voor elke tuin.

Kortom, kies voor Advance Greencare en je krijgt de best mogelijke service, kwaliteit en resultaten voor de aanleg van je gazon.

Grasmatten aanleggen in Hamme
grasmatten aanleggen Grembergen Gazonaanleg
tuinaanleg en tuinonderhoud | Advance Greencare | Hamme
grasmatten leggen te Hamme

Waarom kiezen voor Advance Greencare

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Gazon aanleggen: graszoden of zelf zaaien?

Voor het aanleggen van een gazon heeft u verschillende mogelijkheden. Bij Advance Greencare kan u een gazon laten zaaien en groeien voor een natuurlijk resultaat. Geen zin om zo lang te wachten? Dan kan u kiezen voor het aanleggen van graszoden of grasmatten. Graszoden leveren u binnen de veertien dagen een fris donkergroen gazon op. Weet u niet zeker wat voor u de beste optie is? Aarzel dan niet om advies te vragen aan onze tuinexperts!

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een vakman voor het aanleggen van je gazon!

Het creëren van een weelderig groen gazon kan worden bereikt door middel van het zaaien van graszaad of het leggen van grasmatten. Er zijn voordelen en nadelen aan beide methoden. Graszaad zaaien is een goedkopere optie en biedt de mogelijkheid om een specifiek soort gras te kiezen dat past bij de behoeften van uw gazon. Het is echter ook een langzamer proces en vereist meer tijd en aandacht om te zorgen dat het gras goed groeit. Het leggen van grasmatten is daarentegen een snellere optie en zorgt voor een direct resultaat. Het is echter wel duurder en beperkt de soorten gras die beschikbaar zijn. Ongeacht de methode die gekozen wordt, is het belangrijk om het gazon regelmatig te onderhouden door het water te geven en te bemesten om ervoor te zorgen dat het gezond blijft.

Aanleg grasmatten te Hamme

Totaalprojecten tuinaanleg

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be