Het plaatsen van kunstgras is een precisiewerkje dat u met een gerust hart aan onze professionele plaatsers kan overlaten.

Kunstgras

Kunstgras

Het plaatsen van kunstgras is een precisiewerkje dat u met een gerust hart aan onze professionele plaatsers kan overlaten. Vaak wordt een onderlaag van zeer fijne lava of stabilisé gebruikt, desalniettemin kan kunstgras op iedere voldoende harde ondergrond geplaatst worden. Naargelang uw smaak en budget kan u bij ons uw keuze maken uit een ruim gamma kunstgras met verschillende kleurschakeringen, zachtheid, lengtes en dichtheid.

Het kwalitatieve kunstgras dat wij plaatsen wordt in eigen land geproduceerd en bezorgt u jarenlang plezier aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kunstgras aanleggen in Lokeren

Waarom kiezen voor Advance Greencare

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Hoe wordt kunstgras gelegd?

Kunstgras leggen we in verschillende stappen. Eerst verwijderen we de oude grasmat, waarna we een zandbed aanleggen als ondergrond. Deze egaliseren en dichten we goed, waarna  we de ondergrond bedekken met een speciaal doek dat de groei van onkruid voorkomt. Het kunstgras rollen we uit en snijden we op de juiste maat, waarna we het op de ondergrond leggen en zetten we het aan de randen vast. Daarna vegen we het kunstgras in met speciaal instrooizand dat ervoor zorgt dat het gras goed op zijn plek blijft liggen en mooi rechtop staat. Tot slot verdelen we het instrooizand over het kunstgras en wordt het geheel nog eens aangedrukt om zeker te zijn dat het gras stevig ligt. Het gehele proces kan enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het gazon.

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat je kunstgras leggen door Advance Greencare!

Heb je beslist om kunstgras te nemen voor jouw tuin? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor je project. Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Kunstgras

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be