Advance Greencare is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor het aanleggen van hun terras of oprit.

Terassen en opritten.

Terassen en opritten

Advance Greencare is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor het aanleggen van hun terras of oprit. Of u nu kiest voor klinkers, tegels, beton of grind, of voor een composiet of houten terras in verschillende houtsoorten zoals Bangkirai, Padouk of Azobé, ons team zorgt ervoor dat de klus op een professionele en nauwkeurige manier wordt uitgevoerd. Door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring garanderen we een prachtig eindresultaat dat een echte meerwaarde biedt voor uw woning en tuin. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Buitenaanleg nieuwbouw te Hamme-Zogge
Aanleg van een oprit in Hamme
Buitenaanleg nieuwbouw te Hamme-Zogge
Totaalproject voor een moderne tuin in Lebbeke

Waarom kiezen voor Advance Greencare

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Welke soorten terrassen en opritten leggen jullie aan?

Naast het aanleggen van terrassen in natuursteen is Advance Greencare ook gespecialiseerd in de aanleg van hardhouten terrassen en terrassen in houtcomposiet.

Een goed geplaatst hardhouten terras biedt een mooie meerwaarde aan uw tuin en uw woning. Het materiaal is bijzonder duurzaam en vraagt vrijwel geen onderhoud.

Of u nu Padouk, Bangkirai of Azobé verkiest, onze vakmensen zorgen steeds voor een piekfijne afwerking. U kan ook een terras in Europese houtsoorten laten plaatsen. Europese eik en kastanje vergrijzen immers net zo mooi als hun tropische tegenhangers.

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De ideale vakman voor het aanleggen van uw terras of oprit!

Voor het juist aanleggen van een terrassen of opritten heeft u een vakman nodig met veel praktische ervaring en oog voor detail. Onze experts hebben niet enkel de nodige ervaring, maar ze vinden ook iedere nieuwe klus even belangrijk als de vorige. Ze gaan telkens weer de uitdaging aan om in een zo kort mogelijke tijdspanne te zorgen voor een mooi en kwaliteitsvol eindresultaat.

Buitenaanleg te Hamme-Zogge

Terrassen en opritten

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be