Terrassen en opritten

Terrassen en opritten

Het aanleggen van een terras of een oprit is precisiewerk en moet op een correcte manier gebeuren. Wilt u een oprit uit klinkers, tegels, beton of grind? Of liever een composiet of houten terras uit Bangkirai, Padouk of Azobé? Dan bent u bij Advance Greencare aan het juiste adres! Een goed geplaatst terras of oprit biedt een mooie meerwaarde aan uw tuin en uw woning. Met onze jarenlange ervaring verzekert u zich van een prachtig eindresultaat.

Welke soorten terrassen en opritten leggen jullie aan?

oprit aanleggen

Naast het aanleggen van terrassen in natuursteen is Advance Greencare ook gespecialiseerd in de aanleg van hardhouten terrassen en terrassen in houtcomposiet.

Een goed geplaatst hardhouten terras biedt een mooie meerwaarde aan uw tuin en uw woning. Het materiaal is bijzonder duurzaam en vraagt vrijwel geen onderhoud. Of u nu Padouk, Bangkirai of Azobé verkiest, onze vakmensen zorgen steeds voor een piekfijne afwerking. U kan ook een terras in Europese houtsoorten laten plaatsen. Europese eik en kastanje vergrijzen immers net zo mooi als hun tropische tegenhangers.

De ideale vakman voor het aanleggen van uw terras of oprit!

Voor het juist aanleggen van een terras of oprit heeft u een vakman nodig met veel praktische ervaring en oog voor detail. Onze experts hebben niet enkel de nodige ervaring, maar ze vinden ook iedere nieuwe klus even belangrijk als de vorige. Ze gaan telkens weer de uitdaging aan om in een zo kort mogelijke tijdspanne te zorgen voor een mooi en kwaliteitsvol eindresultaat.

Een offerte voor het aanleggen van uw terras of oprit!

Bij Advance Greencare bieden wij u een vrijblijvende offerte aan voor het aanleggen van uw terras of oprit. Bent u benieuwd naar wat het u zal kosten om een gespecialiseerde vakman in te huren? Vraag een offerte aan via ons contactformulier! Wilt u graag een sneller antwoord? Contacteer ons dan telefonisch of via e-mail.

Tuinplannen?