U beschikt niet over een garage en wil toch uw wagen de nodige bescherming bieden? Dan is een carport de ideale oplossing voor u.

Carport plaatsen

Carport

U beschikt niet over een garage en wil toch uw wagen de nodige bescherming bieden? Dan is een carport de ideale oplossing voor u.

Bij het plaatsen van een overdekte autostalling komt echter heel wat kijken. Vraag steeds goed na welke voorschriften op uw project van toepassing zijn, want regelgeving omtrent het plaatsen van carports durft te verschillen van verkaveling tot verkaveling. De keuzes in stijlen en materialen zijn bijzonder talrijk. Van een basismodel tot een luxe uitvoering, wij zorgen steeds voor een perfecte plaatsing en afwerking.  U kan een fietsenstalling voorzien of kiezen voor bijkomende bergruimte voor tuingereedschap of een aanhangwagen.

Advance Greencare bouwt voor u een carport naar wens en op maat, losstaand of als aanbouw bij uw woning. Wat ook uw budget is, welke stijl u ook verkiest, onze vakmensen verzorgen de afwerking steeds tot in de puntjes. 

tuinaanleg en tuinonderhoud | Advance Greencare | Hamme

Waarom kiezen voor Advance Greencare

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een carport?

Bij het plaatsen van een carport zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen waar de buitengarage moet komen te staan en of er een vergunning nodig is van de gemeente. Daarnaast moet er gekeken worden naar de juiste afmetingen  en de benodigde materialen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop de carport geplaatst moet worden en de fundering die nodig is. Verder moet er gekeken worden naar de gewenste dakbedekking en eventuele extra opties, zoals verlichting, regenpijpen en zijwanden. Tot slot is het verstandig om een professional in te schakelen voor het plaatsen van de carport, om er zeker van te zijn dat deze veilig en stevig staat.

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat uw carport plaatsen door Advance Greencare!

Advance Greencare bouwt voor u een carport naar wens en op maat, losstaand of als aanbouw bij uw woning. Wat ook uw budget is, welke stijl u ook verkiest, onze vakmannen verzorgen de afwerking van uw carport steeds tot in de puntjes. Vraag hier een offerte aan voor jouw carport! Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Carports

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be