Carport

Carport

U beschikt niet over een garage en wil toch uw wagen de nodige bescherming bieden? Dan is een carport de ideale oplossing voor u.

Bij het plaatsen van een carport komt echter heel wat kijken. Vraag steeds goed na welke voorschriften op uw project van toepassing zijn, want regelgeving omtrent het plaatsen van carports durft te verschillen van verkaveling tot verkaveling. De keuzes in stijlen en materialen zijn bijzonder talrijk. Van een basismodel tot een luxe carport, wij zorgen steeds voor een perfecte plaatsing en afwerking. Een hedendaagse carport biedt desgewenst ook veel extra mogelijkheden. U kan een fietsenstalling voorzien of kiezen voor bijkomende bergruimte voor tuingereedschap of een aanhangwagen.

Advance Greencare bouwt voor u een carport naar wens en op maat, losstaand of als aanbouw bij uw woning. Wat ook uw budget is, welke stijl u ook verkiest, onze vakmensen verzorgen de afwerking van uw carport steeds tot in de puntjes. U beschikt niet over een garage en wil toch uw wagen de nodige bescherming bieden? Dan is een carport de ideale oplossing voor u.

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een carport?

 Vraag steeds goed na welke voorschriften op uw project van toepassing zijn, want regelgeving omtrent het plaatsen van carports durft te verschillen van verkaveling tot verkaveling

De keuzes in stijlen en materialen zijn bijzonder talrijk. Van een basismodel tot een luxe carport, wij zorgen steeds voor een perfecte plaatsing en afwerking. Een hedendaagse carport biedt desgewenst ook veel extra mogelijkheden. U kan een fietsenstalling voorzien of kiezen voor bijkomende bergruimte voor tuingereedschap of een aanhangwagen.

Laat uw carport plaatsen door Advance Greencare! 

Advance Greencare bouwt voor u een carport naar wens en op maat, losstaand of als aanbouw bij uw woning. Wat ook uw budget is, welke stijl u ook verkiest, onze vakmannen verzorgen de afwerking van uw carport steeds tot in de puntjes. Vraag hier een offerte aan voor jouw carport! Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Tuinplannen?