Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud door Advance Greencare is de perfecte keuze om uw tuin het hele jaar door in topconditie te houden. Onze professionele en ervaren hoveniers zorgen voor het onderhoud van alle soorten tuinen, groot of klein, particulier of zakelijk. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder grasmaaien, snoeien, onkruid bestrijden, bemesten en meer.

Daarnaast bieden wij ook seizoensgebonden onderhoud zoals het winterklaar maken van uw tuin en voorjaarsbehandelingen. Wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen en ontwerpen onze diensten op maat voor de behoeften van uw tuin.

Met onze diensten kunt u er zeker van zijn dat uw tuin er altijd mooi en verzorgd uitziet. Bovendien helpt onze professionele aanpak bij het verbeteren van de gezondheid en de levensduur van uw planten en bloemen. Neem vandaag nog contact op met Advance Greencare voor professioneel tuinonderhoud.

Tuinonderhoud te Stekene

Wat wij voor je doen!

Snoeien van hagen en heesters

Het snoeien van hagen en heesters is een werkje dat u gerust aan onze vakmensen kunt toevertrouwen. Zij weten precies wanneer en hoe ze alle snoeiwerken moeten verrichten. De ideale snoeimaand hangt namelijk af van de bloeiperiode.

Dankzij een correcte snoei blijven uw heesters gezond en wordt een rijkere bloemengroei gestimuleerd. Alle snoeiafval wordt uiteraard door ons meegenomen om gecomposteerd te worden.

Gras maaien en gazononderhoud

Een goed onderhouden gazon is de droom van vele tuinliefhebbers. Het volledige onderhoud ervan nemen wij graag op ons. Wij verzorgen geregelde maaibeurten en verwijderen onkruid uit uw gazon. Indien nodig wordt er geverticuteerd, bemest en gekalkt en worden kale plekken terug ingezaaid. Geniet van uw prachtgazon en laat het werk gerust aan ons over.

Gras maaien Fantasiafestival in Hamme - Advance Greencare

Vellen van bomen, verzagen en klieven van brandhout, verhakselen van groenafval

Te groot geworden of zieke bomen en bomen die op termijn voor gevaar zouden kunnen zorgen kan u door ons laten vellen. Desgewenst worden de grote takken en de stam ter plekke tot brandhout verzaagd en gekliefd. De overgebleven stronk kan uitgefreesd worden zodat er op dezelfde plaats terug aanplanting mogelijk is.

Al het snoeiafval wordt door ons meegenomen om tot compost verwerkt te worden, maar kan ook verhakseld worden om te dienen als bodembedekker tussen uw planten.

Advance Greenconsult

Bestrijding van onkruid, ziekten en plagen

In een sterk en goed onderhouden gazon heeft onkruid minder kans, maar eens onkruid zich gevestigd heeft dient u zo snel mogelijk te beginnen met de bestrijding ervan. Onze vakmensen gebruiken voor elke soort onkruid het juiste bestrijdingsmiddel op het juiste moment.

Op diezelfde gerichte manier pakken wij ook alle ziekten en plagen aan waarmee u in uw tuin te maken kunt krijgen. Voor het bestrijden van onkruid, ziekten en plagen bieden wij u steeds een oplossing op maat aan.

Opkuis en herinrichting van verwaarloosde tuinen

Van een verwilderde en verwaarloosde tuin maken wij na een grondige opkuis en tuinrenovatie opnieuw een pareltje.

Wij zorgen voor een grondige snoei of het verwijderen van bestaande planten en bomen, aanleg van nieuw gazon en het aanplanten van hagen, struiken, vaste planten en bodembedekkers. Wij leggen ook alle buitenverhardingen aan zoals terrassen en tuinpaden en plaatsen elk type tuinafsluiting.

verwaarloosde tuin laten opruimen door Advance Greencare

Opkuis voor verkoop of verhuur

Wanneer u overgaat tot de verkoop van uw eigendom kan een grondige opkuis u een mooie meerwaarde bieden. Potentiële kopers zien zichzelf immers niet meer voor deze lastige klus gesteld.

Ook wanneer u een huis met tuin of een bedrijventerrein wenst te verhuren waar de natuur al een hele tijd vrij spel heeft kan een professionele opkuis een hogere huurprijs rechtvaardigen of het afsluiten van een huurcontract aanzienlijk versnellen.

Tuinonderhoud

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

jari@groepadvance.be