Riolering

Riolering

Stelsels in PVC, PP & PE…

Stelsels in PVC, PP of PE; alles is mogelijk. Vakkennis is dan ook één van onze belangrijkste waarden. Daarom laten we onze rioleringsploegen aan de slag gaan met jouw project. Na een studie van jouw plan leggen we de beste configuratie voor.

Infiltratie- en bufferoplossingen

Ons team heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van alle mogelijke infiltratie- en bufferoplossingen: zowel alle varianten van drainagebuizen, infiltratieputten, -boxen, -kratten als wadi’s, knijpleidingen en overstortputten.

Regenwater- en septische putten

Of je nu een kleine of een grote put in gedachten hebt; we plaatsen regenwater- en septische putten tot 20.000 liter. Ook de aansluiting en de plaatsing van onder andere het pomp- en regenwaterrecuperatiesysteem, de regenwaterfilter en de drukverdeelplaat in beton is mogelijk.

Openbare rioleringen: betonnen of grès-buizen

We plaatsen openbare rioleringen en huisaansluitingen met betonnen of grès-buizen, altijd rekening houdende met de afvalwaterbeheerder.

Hulp nodig bij het aanleggen van riolering? Advance Construct staat voor je klaar!

Hulp nodig bij de aanleg van riolering? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Zit je met verdere vragen over de rioleringsprojecten van Advance Construct of jouw eigen project? Aarzel dan niet om ons te contacteren onderaan de pagina!