Bij Advance infra realiseren we spoorwerken over heel België, doorgaans voor overheidsinstellingen.

Spooromgeving

Spoorwerken

Bij Advance infra realiseren we spoorwerken over heel België, doorgaans voor overheidsinstellingen. Denk hierbij aan Infrabel en andere spoorwegmaatschappijen. 

Wij zijn sterk in aanleggen van perrons, plaatsen van boordstenen, onderhoud van spoorbermen, afwatering en riolering, nivelleren en grondwerken. 

Ons uitgebreid machinepark en onze kennis stellen ons in staat om een grote waaier aan spoorwerkzaamheden uit te voeren. 

Spoorwerken Gent Sint Pieters - Advance Infra
Spoorwerken Gent Sint Pieters - Advance Infra
Spoorwerken Gent Sint Pieters - Advance Infra

Waarom kiezen voor Advance Infra

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Wat wij voor je doen!

Aanleggen van perrons en perronmeubilair

Advance Infra is de perfecte partner voor het aanleggen van perrons en perronmeubilair. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor stations, perrons en openbaar vervoer, zodat reizigers veilig en comfortabel kunnen reizen. Onze ervaren professionals hebben een uitgebreide kennis van alle aspecten van perronaanleg en perronmeubilair.

Bij Advance Infra staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces, zodat u verzekerd bent van de beste resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze perron- en meubilairdiensten.

Afwatering en riolering in een bestaande of nieuwe spoorbedding

Advance Infra is ervaren in het ontwerpen en aanleggen van afwatering en riolering voor zowel nieuwe als bestaande spoorbeddingen. Goede afwatering is belangrijk voor de veiligheid en stabiliteit van de spoorweg, voorkomt overstromingen en verhoogt de veiligheid voor personeel en passagiers.

Wij gebruiken de nieuwste technieken en materialen voor duurzame, efficiënte resultaten en bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk project. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten.

Funderingsmassieven voor sein- of bovenleidingspalen

Advance Infra is specialist in het plaatsen van funderingsmassieven voor sein- en bovenleidingspalen. Onze funderingsmassieven zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle eisen van de spoorwegsector. Het belangrijkste voordeel van onze funderingsmassieven is hun duurzaamheid en stabiliteit, waardoor ze zorgen voor een veilige en betrouwbare fundering voor de palen.

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van funderingsmassieven en kan u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw project. Wij bieden ook maatwerkoplossingen aan voor specifieke projecten.

Kraanwagens - Trans Advance

Plaatsen van boordstenen

Advance Infra is een betrouwbare partner voor het plaatsen van boordstenen bij spoorwerken. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze werkzaamheden vlekkeloos uit te voeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector weten we precies wat er wel en niet kan op het gebied van boordstenen bij spoorwerken. Hierdoor zijn we in staat om een snelle en efficiënte service te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van boordstenen bij spoorwerken, dan is Advance Infra de partij die je zoekt.

Spoorwerken - Zwijndrecht

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Spooromgeving

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be