Bij Advance infra doen we aan groenaanleg over heel België, doorgaans voor overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen.

Groenaanleg

Groenaanleg

Bij Advance Infra zijn we gespecialiseerd in groenaanleg door heel België.

Onze klanten zijn voornamelijk overheidsinstellingen, scholen en ziekenhuizen die streven naar een duurzame en groene omgeving.

We beschikken over een team van ervaren en gekwalificeerde professionals die zich inzetten voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene zones op elke locatie.
We begrijpen het belang van groen voor mens en milieu, en daarom zetten we onze expertise in om effectieve en ecologische oplossingen te bieden. Ons doel is om samen te werken met onze klanten om hun visie voor buitenruimte te realiseren en hen te voorzien van een prachtige, functionele en duurzame groene omgeving.

Kies voor Advance Infra voor uw groenaanleg project en wij zullen ervoor zorgen dat uw buitenruimte er fantastisch uitziet.

Speelplaats aanleggen in Lokeren
Speelplaats aanleggen in Lokeren en buitenmeubilair

Waarom kiezen voor Advance Infra

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Wat wij voor je doen!

Aanplantingen

Advance Infra is gespecialiseerd in het leveren van plantdiensten aan overheidsinstellingen, scholen en ziekenhuizen in heel België.

Wij creëren groene infrastructuur voor een aangename en gezonde omgeving. Onze ervaren professionals garanderen duurzaam ontwerp en implementatie met behulp van innovatieve technieken en milieubewuste oplossingen.

Wij geven prioriteit aan kwaliteit en klanttevredenheid om gepersonaliseerde oplossingen te bieden. Neem contact met ons op om te zien hoe wij kunnen helpen bij uw plantbehoeften.

Gazonaanleg

Bij Advance Infra zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van gazons door heel België. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit overheidsinstellingen, scholen en ziekenhuizen. Onze ervaring en kennis van de sector stellen ons in staat om hoogwaardige gazons te creëren die bestand zijn tegen intensief gebruik en extreme omstandigheden.

Onze diensten omvatten het ontwerp, de voorbereiding en de installatie van het gazon, evenals het onderhoud in de toekomst. We werken met duurzame materialen en streven naar een optimale klanttevredenheid. Of het nu gaat om een groot of klein project, wij zorgen dat het gazon perfect bij de omgeving past en lang meegaat. 

Machinale bestrating in Kortrijk

Onderhoud

Bij Advance Infra zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van groenvoorzieningen in heel België. Of het nu gaat om overheidsinstellingen, scholen, of ziekenhuizen, wij zorgen ervoor dat uw groen er het hele jaar door tip-top bijstaat.

 Wij bieden een breed scala aan diensten, variërend van het maaien van gras tot het snoeien van struiken en bomen. Onze focus ligt daarbij altijd op kwaliteit en klanttevredenheid. 

Advance Greenconsult

Groenaanleg

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be