grondwerken

Grondwerken

Zeefwerken

We verrichten al onze zeefwerken met onze mobiele zeefmachine, de 17-tons Keestrack Combo. Die zorgt ervoor dat we ter plaatse stenen van grond of andere onzuiverheden kunnen scheiden. Ook zeeft onze schudzeef op rupsen in 3 fracties, waardoor ze wendbaar is voor zowel lage als extreem hoge capaciteiten. Enkel de beste technologie dus!

Grondverzet

Heb je constructieplannen waarvoor grondverzet nodig is? Wij helpen je bij zowel uitgravingen als ophogingen, of een combinatie van beide.

Terreinen bouwrijp maken, ophogen of uitgraven

Heb je constructieplannen waarvoor je grond moet worden voorbereid? Wij kunnen jouw grond bouwrijp maken, ophogen of uitgraven.

Aanleg van paardenpiste grondwerken

Elke paardenliefhebber droomt van een aanleg van een eigen paardenpiste. Of je voorkeur nu naar een traditionele of een eb- en vloed paardenpiste gaat; alles is mogelijk. Na de nodige drainage-, grond- en graafwerken beginnen we aan de aanleg van jouw droompiste.

Leveren en nivelleren van fundering

Aan de hand van onze verschillende machines leveren en nivelleren we de fundering van elk soort puin: in mengpuin, betonpuin, steenslag, substraten,…

Plaatsing keerwanden

Geniet van een plaatsing van waterdichte en stevige betonnen keerwanden op de hoogte die jij verkiest. Keerwanden kunnen onder andere een manier zijn om een niveauverschil weg te halen of opslag te creëren.

Aanleg vijver, wadi en bufferbekken

Zin om je tuin te decoreren met een gezellige vijver, of je bestaande vijver veilig te houden met wadi en bufferbekken? We staan jou bij elke stap van het proces graag bij. Voor we met de aanleg van de vijver aan de slag gaan, voeren we de graafwerken uit en brengen we een bodembescherming en vijverfolie aan. Daarna verzorgen we de randafwerking en vullen we de vijver met water. Wees gerust; na de plaatsing van de wadi en bufferbekken krijg je ook het nodige advies om jouw vijverwater helder te blijven houden.

Beschoeiing of damwand in tropisch hardhout

Heb jij niveauverschillen in je tuin die je op een esthetische manier wil opvangen? Of zoek je een manier om grond rond jouw vijver of beek tegen te houden? Kies dan een beschoeiing of damwand in tropisch hardhout. De natuurlijke hardheid, hoge dichtheid en duurzaamheid alsook de authentieke uitstraling maken tropisch hardhout de beste keuze.

Laat je project uitvoeren door Advance Construct!

Benieuwd naar de projecten die we al hebben uitgevoerd? Neem hier een kijkje naar enkele realisaties. Wil je zelf een project uitvoeren? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan voor jouw project. Heb je nog verdere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren onderaan de pagina!