Aanleg perron in Zwijndrecht

Advance Infra, heeft de spoorwerken voor de aanleg van een nieuw perron in Zwijndrecht met succes gerealiseerd. Dit project omvatte onder andere de installatie van nieuwe boordstenen en afsluitingen, waardoor het perron veiliger en toegankelijker is geworden voor reizigers. Het voltooien van deze belangrijke infrastructurele verbetering draagt bij aan een betere reizigersservices in de regio.

De voordelen van een veilig en toegankelijk perron

Bij Advance Infra begrijpen we hoe belangrijk het is om veiligheid en toegankelijkheid te bieden aan reizigers op perrons. Onze ervaren teams kunnen u helpen bij het bouwen van hoogwaardige en duurzame perrons die aan al uw wensen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw infraprojecten te realiseren.

Spoorwerken - Zwijndrecht

Veiligheid

Een goed ontworpen perron zorgt voor een veilige omgeving voor alle gebruikers, waardoor het risico op ongelukken tot een minimum wordt beperkt.

Spoorwerken Zwijndrecht - Advance Infra

Toegankelijkheid

Een toegankelijk perron biedt gemakkelijke toegang voor reizigers van alle leeftijden en vaardigheden en draagt bij aan inclusiviteit en diversiteit.

Aanleg perrons in Zwijndrecht - Advance Infra

Efficiƫntie

Een goed ontworpen perron met duidelijke markeringen en borden helpt reizigers hun bestemming efficiƫnt te bereiken en zorgt voor een vlottere doorstroming van mensen.

<- Vorig project

Volgend project ->