Wij helpen je zowel bij uitgravingen, ophogingen of een combinatie van beide.

Grondwerken

Grondwerken

Advance Infra is dé partner voor al je grondwerken. Door onze jarenlange ervaring en geavanceerde machines zijn we in staat om efficiënt en professioneel grondwerken uit te voeren.

Of het nu gaat om het bouwrijp maken van een terrein, het uitgraven van een fundering of het aanleggen van rioleringen; wij hebben de kennis en kunde om deze werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Daarnaast staan wij bekend om flexibiliteit en klantgerichtheid, waardoor wij er altijd naar streven om aan de wensen van onze klant te voldoen.

Met een gedegen voorbereiding en oog voor detail zorgen wij voor een veilige en nauwkeurige uitvoering van de grondwerken.

Kortom: Advance Infra is dé partner voor alle soorten grondwerken.

Grondverzet - containertransport - Advance infra
Grond- en graafwerken - Advance Greencare

Waarom kiezen voor Advance Infra

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Wat wij voor je doen!

Zeefwerken

We verrichten al onze zeefwerken met onze mobiele zeefmachine, de 17-tons Keestrack Combo. Die zorgt ervoor dat we ter plaatse stenen van grond of andere onzuiverheden kunnen scheiden. Ook zeeft onze schudzeef op rupsen in 3 fracties, waardoor ze wendbaar is voor zowel lage als extreem hoge capaciteiten. Enkel de beste technologie dus!

 

Grondverzet

Grondverzet is een belangrijk aspect van veel bouw- en infrastructuurprojecten. Het omvat het verplaatsen, egaliseren en verbeteren van de grond om de nodige stabiliteit en veiligheid voor de toekomstige constructies te garanderen.

Advance Infra kan u helpen met allerlei grondwerkzaamheden, van het uitgraven van funderingen tot het maken van taluds en het aanleggen van afwateringskanalen.

Grondverzet - containertransport - Advance infra

Terreinen bouwrijp maken, ophogen of uitgraven

Advance Infra is uw partner in het bouwrijp maken van terreinen, het ophogen of uitgraven van uw terrein. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te helpen bij elk aspect van het bouwproces. Of het nu gaat om het voorbereiden van uw terrein voor nieuwbouw, het creëren van een solide basis voor uw woning of bedrijfspand, of het voorbereiden van uw terrein voor wegenbouw – Advance Infra is er om u te helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op kwaliteit en efficiency. We maken gebruik van de nieuwste technieken en machines om uw project snel en efficiënt uit te voeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om u te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces.

Terreinen bouwrijp maken, ophogen of uitgraven

Aanleg van paardenpiste

Elke paardenliefhebber droomt van een aanleg van een eigen paardenpiste. Of je voorkeur nu naar een traditionele of een eb- en vloed paardenpiste gaat; alles is mogelijk. Na de nodige drainage-, grond- en graafwerken beginnen we aan de aanleg van jouw droompiste.

Leveren en nivelleren van fundering

Aan de hand van onze verschillende machines leveren en nivelleren we de fundering van elk soort puin: in mengpuin, betonpuin, steenslag, substraten,…

Plaatsing keerwanden

Geniet van een plaatsing van waterdichte en stevige betonnen keerwanden op de hoogte die jij verkiest. Keerwanden kunnen onder andere een manier zijn om een niveauverschil weg te halen of opslag te creëren.

Aanleg vijver, wadi en bufferbekken

Zin om je tuin te decoreren met een gezellige vijver, of je bestaande vijver veilig te houden met wadi en bufferbekken? We staan jou bij elke stap van het proces graag bij. Voor we met de aanleg van de vijver aan de slag gaan, voeren we de graafwerken uit en brengen we een bodembescherming en vijverfolie aan. Daarna verzorgen we de randafwerking en vullen we de vijver met water. Wees gerust; na de plaatsing van de wadi en bufferbekken krijg je ook het nodige advies om jouw vijverwater helder te blijven houden.

Beschoeiing of damwand in tropisch hardhout

Heb jij niveauverschillen in je tuin die je op een esthetische manier wil opvangen? Of zoek je een manier om grond rond jouw vijver of beek tegen te houden? Kies dan een beschoeiing of damwand in tropisch hardhout. De natuurlijke hardheid, hoge dichtheid en duurzaamheid alsook de authentieke uitstraling maken tropisch hardhout de beste keuze.

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat je project uitvoeren door Advance Infra!

Benieuwd naar de projecten die we al hebben uitgevoerd? Neem hier een kijkje naar enkele realisaties. Wil je zelf een project uitvoeren? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan voor jouw project. Heb je nog verdere vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren onderaan de pagina!

Grondwerken

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

koen@groepadvance.be