Aan de hand van machinale bestrating  is jouw oppervlakte in een mum van tijd geplaatst.

Bestraten

Bestraten

Advance Infra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van bestratingen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan voor zakelijke klanten, waaronder de aanleg van opritten, speelplaatsen en parkeerplaatsen.

Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap en werkt nauw samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat het project aan alle wensen voldoet. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat de bestrating duurzaam en langdurig is.

Advance Infra heeft jarenlange ervaring in de branche en beschikt over een team van professionele en ervaren bestratingspecialisten, die bekend staan om hun uitstekende service en klanttevredenheid.

Of het nu gaat om een nieuwe speelplaats voor een school of het bestraten van een parkeerplaats voor uw bedrijf, Advance Infra is de ideale keuze voor al uw bestratingsbehoeften.

Waarom kiezen voor Advance Infra

Kennis

Een team van vakmensen staat klaar om van jouw project een succes te maken.

Samenwerken

Onze focus ligt op het samenwerken met onze medewerkers en klanten naar 1 doel.

Betrokkenheid

Bij Advance Greencare willen we betrokken zijn met onze klanten en medewerkers.

Groei

Wij zijn ambitieus en willen groeien, voor onze klanten en met onze medewerkers.

Wat wij voor je doen!

Machinale bestrating van klinkers

Machinale bestrating van klinkers is een geweldige optie als je op zoek bent naar snelheid en precisie bij het aanleggen van een oppervlakte. Met behulp van verschillende klemmen worden de klinkers één voor één van de pallet gehaald, en dankzij de snelheid en precisie van onze apparatuur wordt de oppervlakte in een mum van tijd geplaatst. Of je nu een grote oppervlakte hebt die moet worden bestraat, of een kleinere klus waarbij je nauwkeurigheid en snelheid nodig hebt, onze machinale bestratingstechnologie zorgt voor uitstekende resultaten. Je kunt er zeker van zijn dat de klinkers op een professionele manier worden geplaatst, waardoor je jarenlang van een mooi en duurzaam oppervlak kunt genieten. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen met het realiseren van jouw droomoppervlak met onze machinale bestratingstechnologie!

Machinale plaatsing van grasdallen

Voor een machinale plaatsing van grasdallen ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van een grasdallenklem, die we monteren aan een rollmops of minigraver, komen we tot een optimaal resultaat. Door middel van deze innovatieve aanpak kunnen we ongeëvenaarde precisie en nauwkeurigheid bieden bij het plaatsen van grasbetonstenen. Of u nu een kleinschalig particulier project uitvoert of een grote commerciële installatie, wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn. Met jarenlange ervaring in de branche hebben onze experts de vaardigheden en expertise die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw project van begin tot eind een succes wordt. 

Machinale bestrating in Kortrijk

Vacuümtechniek

De vacuümtechniek is zeer geschikt als technologische methode voor veel verschillende soorten projecten. Er zijn namelijk verschillende types vacuümlifters beschikbaar waarmee we je kunnen ondersteunen. Zo passen onze liften met zuignappen op vrijwel elke graafmachine of minilader, maar ook als je geen machine hebt staan we voor je klaar. Onze lifters kunnen namelijk ook zelfstandig rijden. Hierdoor zijn ze multi-inzetbaar en kunnen we oplossingen bieden voor verschillende soorten projecten.  Kortom, onze vacuümtechniek biedt vele mogelijkheden om jouw project tot een succes te maken.

Advance Greenconsult

Asfalteringen en betonwerken

Zoek je een all-in-one afwerking? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in asfalteringen en betonwerken van kleinere oppervlakten, en samenwerken met vakspecialisten voor de grootschalige projecten, is totaalwerk onze sterkte.

Graag meer informatie over een project dat u in gedachten heeft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bestraten

Contacteer ons

Voor vragen kunt u mailen naar

mail@groepadvance.be

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.