052/860 028 | mail@groepadvance.be

Advance greenshop

De webshop voor greenlovers 

Producten in de kijker

Tuingrond

22,40 Tuingrond in bulk of in big bag

Tuingrond is zwarte teelaarde verbeterd met compost. Vrij van stenen en afval! Deze tuingrond bevat alle nodige bestanddelen die nodig zijn om uw planten en/of gazon optimaal te laten groeien.

Per transport kan maximum 15m³ geleverd worden. Minimumafname van 1m³. Kan ook geleverd worden in big bags. Afhaling mogelijk na afspraak.

Koop nu!

Zwarte teelaarde

21,19 Zwarte teelaarde in bulk of in big bag

Zuivere zwarte teelaarde van de beste kwaliteit. Vrij van stenen en afval! Ideaal als toplaag voor gazons en om beplanting in te plaatsen.

Per transport kan maximum 15m³ geleverd worden. Minimumafname van 1m³. Kan ook geleverd worden in big bags. Afhaling mogelijk na afspraak.

Koop nu!

Argex

95 Zwarte teelaarde in bulk of in big bag

Een geëxpandeerde kleikorrel, 100% milieuvriendelijk. Een licht granulaat, verkregen na bakken en expanderen van kleistaafjes in een draaioven. Isolerend, rotvrij, duurzaam en onbrandbaar.

Verkrijgbaar in formaat 4/8 mm en 8/16 mm. Minimumafname van 1 ton. Kan ook geleverd worden in big bags. Volumekorting mogelijk bij afname van grote hoeveelheden in bulk.

Koop nu!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de transportkosten?

U kan de transportkosten berekenen via de knop "Bereken transportkosten" bij elk artikel.

Wat is de leveringstermijn?

De leveringstermijn hangt af van het artikel dat U bestelt. In de meeste gevallen bedraagt de leveringstermijn maximaal 3 dagen, in uitzonderlijke gevallen is de leveringstermijn langer.

Is betalen via de webshop veilig?

Alle betalingen worden beveiligd en verzorgd door Mollie en zijn gegarandeerd veilig. Er worden geen kaartgegevens bewaard.

Waarmee wordt er geleverd?

Afhankelijk van uw bestelling, beschikt onze leveringsdienst over volgende voertuigen:

  • - Vaste vrachtwagen
  • - Tractor en container
  • - Voertuig met kiepaanhangwagen
  • - Vrachtwagen met oplegger

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie over de verwerking en levering van uw bestelling, stuurt Advance Greenshop u bij iedere stap van het bestelproces een nieuwe bevestiging met de laatste status.

Betalingsmogelijkheden in onze webshop